náhledy
Servírka Simona Kolářová a česnekový krém se sýrovým krutonem.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
Číšník Milan Šklíba a pomalu vařený zvěřinový bok, glazírované kaštany, pohankové placičky a zvěřinová šťáva.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
Jeden z hlavních chodů - pomalu vařený zvěřinový bok, glazírované kaštany, pohankové placičky a zvěřinová šťáva.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
Dezert - borůvkové knedlíky z tvarohového těsta se smetanovým a ovocným přelivem.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
Servírka Simona Kolářová a předkrm - plátky marinovaného zvěřinového hřbetu v divokém koření podávané se sušenými rajčaty, kapary a parmezánem.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
Provozní Jiří Rippl v loveckém salonku. Body za interiér a kvalitní obsluhu jsou v hodnocení důležité také.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
Provozní restaurace Kristin Hrádek Jiří Rippl s cenou za druhé místo v prestižním Maurerově výběru, kterému se přezdívá český Michelin.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES
Provozní restaurace Kristin Hrádek Jiří Rippl s cenou za druhé místo v prestižním Maurerově výběru, kterému se přezdívá český Michelin.
Autor: Iveta Lhotská, MF DNES