náhledy
V kuchyni chyběla například lednice na uchování surovin a připravených jídel.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Padesát obědových menu denně vznikalo v kuchyni bytu 1+1.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Vybavení a prostory nebyly dostatečně uzpůsobené pro udržení základních hygienických podmínek.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Inspekce zároveň uzavřela cukrárnu U Krtečka v Jablonci nad Nisou, kde bylo kvůli rekonstrukci skladů a výrobny nevhodné prostředí pro skladování a výrobu potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Inspekce zároveň uzavřela cukrárnu U Krtečka v Jablonci nad Nisou, kde bylo kvůli rekonstrukci skladů a výrobny nevhodné prostředí pro skladování a výrobu potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Inspekce zároveň uzavřela cukrárnu U Krtečka v Jablonci nad Nisou, kde bylo kvůli rekonstrukci skladů a výrobny nevhodné prostředí pro skladování a výrobu potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Inspekce zároveň uzavřela cukrárnu U Krtečka v Jablonci nad Nisou, kde bylo kvůli rekonstrukci skladů a výrobny nevhodné prostředí pro skladování a výrobu potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Inspekce zároveň uzavřela cukrárnu U Krtečka v Jablonci nad Nisou, kde bylo kvůli rekonstrukci skladů a výrobny nevhodné prostředí pro skladování a výrobu potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Inspekce zároveň uzavřela cukrárnu U Krtečka v Jablonci nad Nisou, kde bylo kvůli rekonstrukci skladů a výrobny nevhodné prostředí pro skladování a výrobu potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Inspekce zároveň uzavřela cukrárnu U Krtečka v Jablonci nad Nisou, kde bylo kvůli rekonstrukci skladů a výrobny nevhodné prostředí pro skladování a výrobu potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce