Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

V Žatci začali vařit světlou desítku, do níž přidávají chmel za studena

Pivovar v Žatci uvedl na trh novou značkou desetistupňového piva Plavčík. Zvláštností je inovativní výrobní technologie takzvaného studeného chmelení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z93d40e16n56ě26k 24D45a73n31d41a 1421575

A to má pan Bajbora praudu. Chuť ještě neznáme - tam si musíme počkat na řádné seznámení, ale to co je nalepené na lahvi si světový ohlas pravda nezíská. Tradiční pivovar - tradičně laděné nálepky.

0/0
26.9.2017 10:08

J43a87n 90S72o69u49k10u36p 1764514346595

Studené chmelení mi nepřijde zrovna jako extra inovativní technologie.

0/0
26.9.2017 9:44

J81i12ř92í 25P85i90n37ď85á17k 2438408963153

Ano, také se mi zdá. I když si nejsem jistý, jak je to u desítky. Za studena chmelená znám piva spíš vícestupňovitá...

0/0
26.9.2017 15:28

V26l72a47d83i59m96í89r 91B20a38j89b83o66r16a 6282383811176

No uvidíme. Jestli je to to, co se čepovalo na Dočesný na pivovarskym dvoře ... No někomu chutnat může, proč ne. Ale pivovare, ta viněta - piveta, to je strašný. Vedle těch co jsou na ostatních druzích, tahle vypadá jak z Ruska.

0/0
26.9.2017 9:07







Najdete na iDNES.cz