Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlepší nákyp je od Kazašky z Ústí, vyhrála s ním mezinárodní soutěž

Studentka cukrařiny Ajpkaljeva Botakoz, která pochází z Kazachstánu a od sedmi let žije v Ústí nad Labem, vyhrála mezinárodní mistrovství mladých kuchařů Gastro Junior s rýžovým nákypem jako moderním moučníkem. „Peču každý den. Stále zkouším něco nového,“ přiznává osmnáctiletá dívka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F20r83a24n49k 39N63o49v28a19k 5895125671649

Ja se divim, ze otevreli diskuzi.. Nicmene vsecko dobre smichane dohromady je dobre.

0/0
11.2.2017 19:51
Foto

H91a13n18a 71A85n12t19o23n10o70v18á 6657299354674

Pejskovi s kočičkou to smíchání všeho dobrého dohromady nevyšlo.

+1/0
11.2.2017 21:49

F71r71a78n95k 11N28o39v76a40k 5725735331229

Ja vim, je zapotrebi jiste inteligence - skvela klobasa asi s vyborym jahodovym knedlikem asi nepujde ;)

0/0
11.2.2017 21:58







Najdete na iDNES.cz