Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Peče chléb tak, jak se pekl dříve. Zkušenosti i pec si dovezl z Francie

V Tisé na Ústecku funguje domácí pekárna, v níž se vše dělá ručně. Založil ji David Španbauer, který kvůli tomu dokonce vyrazil na zkušenou do tradiční pekárny ve Francii. A přivezl si odtud i pec.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M98i58r96o67s48l33a76v 58K20r20á86l88i81k 7446115822722

Proto kupujeme mouku v Rakousku, to by jste neverili jaky je to rozdil.

0/0
26.6.2016 13:17

J42a47r66o57s76l36a62v 80F91r66g16a71l 8529409888255

R^

+4/0
25.6.2016 18:51

D32a97n63i60e32l 53M74a69c57á98k 2799194306791

Chleba je opravdu výborný, jen tak dál Davide ;-)R^

+2/0
25.6.2016 17:17



Najdete na iDNES.cz