- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nevím,kde přišli na to specální krmivo.Od jara do podzimu na zeleném a potom na sušeném zeleném,k tomu usušené zbytky chleba a pár jablíček s mrkví .V době,kdy moji rodiče drželi králíky,granule neexistovaly a šampoinů byla celá králíkárna.Půl roku kolem toho běháte jak diví a pak je,skutečná lahůdka, na talíři.To je pravda.Neušetříte nic,jen víte,že máte zdravé maso .Pokud MVDr neočkuje králíky z půlky okresu jednou a tou samou jehlou a ten mor neroznese sám.....
U nas kralicci nikdy neprestali frcet. Je to zdrave a chutne maso. Na kozkach take neco vydelate. Nema to chybu.
Bože to je nesmysl
Těch 200Kč oproti smradu a špíně na zahradě snad stojí, ne
Nepochopitelný
Já bych bohužel králíka nebo kachnu vlastnoručně zabít nedokázala, kdybych je začla chovat, skončili by jako mazlíci s právem na dožití.
to se nemusí vlastoručně, vezme se šikovný, nejlépe zakulacený, klacek, králíček se pohladí a švih. Vlastní rukou to někdy bolí.
...ani puňťa to už nežere
Ale jo, komu to chutná, ať si dá, pro mne je králičí maso moc suché.
Musí se prošpekovat. Jednou měsíčně je to ale až až, jinak se zprotiví.
Hlavně neuvádějte adresy těch chovatelů, jinak se s králíky můžou téměř jistě rozloučit.