Diskuze

Nejlepší nákyp je od Kazašky z Ústí, vyhrála s ním mezinárodní soutěž

Studentka cukrařiny Ajpkaljeva Botakoz, která pochází z Kazachstánu a od sedmi let žije v Ústí nad Labem, vyhrála mezinárodní mistrovství mladých kuchařů Gastro Junior s rýžovým nákypem jako moderním moučníkem. „Peču každý den. Stále zkouším něco nového,“ přiznává osmnáctiletá dívka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F84r17a34n72k 86N94o77v66a12k

11. 2. 2017 19:51

Ja se divim, ze otevreli diskuzi.. Nicmene vsecko dobre smichane dohromady je dobre.

0 0
možnosti
Foto

Pejskovi s kočičkou to smíchání všeho dobrého dohromady nevyšlo.

1 0
možnosti