Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nejlepší nákyp je od Kazašky z Ústí, vyhrála s ním mezinárodní soutěž

Studentka cukrařiny Ajpkaljeva Botakoz, která pochází z Kazachstánu a od sedmi let žije v Ústí nad Labem, vyhrála mezinárodní mistrovství mladých kuchařů Gastro Junior s rýžovým nákypem jako moderním moučníkem. „Peču každý den. Stále zkouším něco nového,“ přiznává osmnáctiletá dívka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F17r36a87n59k 45N17o63v53a96k 5735305531669

Ja se divim, ze otevreli diskuzi.. Nicmene vsecko dobre smichane dohromady je dobre.

0/0
11.2.2017 19:51
Foto

H95a81n88a 72A56n42t29o52n36o45v61á 6247109244924

Pejskovi s kočičkou to smíchání všeho dobrého dohromady nevyšlo.

+1/0
11.2.2017 21:49

F80r54a17n59k 83N26o15v64a80k 5955675781389

Ja vim, je zapotrebi jiste inteligence - skvela klobasa asi s vyborym jahodovym knedlikem asi nepujde ;)

0/0
11.2.2017 21:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.