Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Peče chléb tak, jak se pekl dříve. Zkušenosti i pec si dovezl z Francie

V Tisé na Ústecku funguje domácí pekárna, v níž se vše dělá ručně. Založil ji David Španbauer, který kvůli tomu dokonce vyrazil na zkušenou do tradiční pekárny ve Francii. A přivezl si odtud i pec.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M86i40r33o38s68l31a61v 39K51r28á33l70i87k 7966545182702

Proto kupujeme mouku v Rakousku, to by jste neverili jaky je to rozdil.

0/0
26.6.2016 13:17

J17a93r30o96s11l47a50v 16F71r58g93a18l 8529189458815

R^

+4/0
25.6.2016 18:51

D30a40n96i21e93l 84M49a58c89á64k 2379314236801

Chleba je opravdu výborný, jen tak dál Davide ;-)R^

+2/0
25.6.2016 17:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.