- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To mně nenapadlo, udělat kariéru na tom, že jím brouky. Přitom je to normální jídlo. Netušil jsem, že je to taková příležitost k zviditelnění se.
Futuristické? Snad pravěké/divošské atd..
V Evropě - pokud si udrží rozum - zdroje normálního masa nedojdou.
Známe celkem 1 400 druhů jedlého hmyzu, což představuje jen 10 % z celkově prozkoumaného hmyzu na světě - jedná se tedy o téměř nevyčerpatelný zdroj energie..... ten závěr ale z těch fakt v začátku souvětí neplyne, že... taky záleží kolik kusů každého druhu jsme schopni obstarat.
Ochutnali všechno, co mohli. Smažené červi i cvrčky. To už hraničí s naprostou ignorancí. Nemohli bychom se my čtenáři složit iDnes na korektora a redaktorům na doučování? Alespoň ti, kteří absolvovali základní školu a kterým to vadí.
Autor článku bude zřejmě z těch, co "doma chovají králíci".
Tvrdíte, že 100 gramů hmyzu poskytne dospělému člověku energii na celý den. Před tím tvrdíte, že 80% tvoří bílkoviny. Pokud tedy 100 gramů hmyzu má 80 gramů bílkovin, a třeba 10 gramů tuku, dělá to bratru 428 kcal. Ukažte mi dospělého člověka, který na tomto přežije celý den. To zase psal nějaký "výživový expert"
Jak by řekl pan mlynář z Babičky. Proti gustu žádný dišputát
Fotka č. 4 vypovídá o mnohém.