- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
http://www.isir.info/isir/spis/25333/A/Hana-Cernilova/doc/999899 zřejmě bývalý hostinský a kuchař se snaží samostatně uživit poté, co jako zaměstnanec nepochodil, to se zkrátka nesmí. Místo toho se má jít postavit do fronty na dávky...
vzdyt to tam vypadalo ciste a jestli to mel dobre a nezavadne... no ja vim, nejaka forma a pravidla musi existovat.
A proto to jde s Evropskym svazem s kopce..
Ten člověk mohl mít za půl roku milionové obraty a kuchyň jako z Café Imperial. Evidentně byl šikovný dost. Když parazit zabije svého nositele, sám pak umírá. Myslím, že úředníci si můžou gratulovat.
Tohle je klasicka ukazka spatneho prebirani evropske legislativy a jeji nasledne bezmyslenkovite vymahani nezodpovednymi uredniky.
Vubec neni dulezita kvalita produktu, ale jestli ma stavebne oddelene prostory, skladuje oddelene zeleninu a maso, pouziva bezdotykove baterie,...
Takze urednici uspesne vyrobili dalsiho nezamestnaneho
Pokud by tomu tak bylo, pak ne oni úředníci, nýbrž Vámi dotčená legislativa. Ti úředníci dělají pouze to, za co my ostatní je platíme. Až jim případně bude změněno zadání, budou se po profesní stránce chovat dle toho.
Podle fotek z kuchyňky je vidět, že tam je čisto a pořádek. Kdo asi poštval inspekci na levnější a kvalitnější konkurenci ?
Toto je zlo na ktere Evropa dojede. Stovky predpisu a stovky uredniku, vse jen zvysuje naklady na vyrobu cehokoliv. Ziji v jednom asijskem state, tady se vari vsude na ulici a nikdo s tim nema problem, mnozime se jak kobylky. :D
Jestli v 1+1 uvařil 50 jídel, tak klobouk dolů.
Chybí podstatná informace - byly ty pokrmy jakkoli hygienicky závadné nebo nebyly?