Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Tajemství pravé saské štoly si pekaři pečlivě střeží, patent získala v roce 1920

Péct pravou Drážďanskou štolu může pouze 140 pekařů z Drážďan a nejbližšího okolí. Tradiční vánoční pochoutka získala patent už v roce 1920 a od té doby její tajemství pečlivě střeží Svaz na ochranu Drážďanské štoly, v jejímž čele už 20 let stojí Wolfgang Hesse.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Pikolik

A navíc

je ta štola pěkně hnusná. Vůbec mi to nechutná...

0/0
21.12.2010 7:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.